Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Știi că apa este unul dintre cele mai importante remedii pentru a depăși oboseala

Вода от усталости - Apa Pura

Lipsa apei la o persoană are un efect negativ asupra rezistenței, activității fizice și mentale, provocând somnolență, iritabilitate și epuizare nervoasă. Deteriorarea echilibrului hidric poate deveni un factor serios de sănătate neplăcută și scăderea imunității în corpul uman.

Persoanele care au dificultăți în a adormi, somn agitat și odihnă puțină au adesea niveluri scăzute de hidratare în organism. Consumul regulat de apă va ajuta la restabilirea echilibrului de umiditate în organism, care la rândul său reduce senzația de oboseală și îmbunătățește somnul. O înghițitură de apă afectează viteza reacțiilor fiziologice, claritatea vorbirii, auzul și vederea, gândirea și capacitatea de concentrare, precum și capacitatea de a crea.

Dacă organismul simte sete prelungită, creierul începe să-și piardă volumul, iar vasele se îngustează. Lipsa apei va duce la deteriorarea functiilor cognitive, la dezvoltarea unor boli neurodegenerative: Alzheimer, Parkinson, scleroza amiotrofica si chiar moartea celulelor creierului.

În ceea ce privește sucurile, ceaiul, cafeaua, alimentele etc., acestea nu întotdeauna saturează organismul cu cantitatea necesară de apă, așa că cel mai bun lichid care servește drept combustibil pentru o persoană este apă curată. O persoană are nevoie de o anumită cantitate de apă pentru a digera alimentele, mai ales dacă alimentele sunt sărate. Acesta este motivul pentru care supele satisfac rareori senzația de sațietate. Multe băuturi au un efect diuretic puternic. De exemplu, după espresso, ar trebui să bei cel puțin o cană de apă pentru a-ți menține corpul hidratat.

O cană de apă de băut are un efect fizic și psihic instantaneu. Este recomandat să bei apă imediat atunci când te simți obosit și letargic, când același tip de muncă provoacă suprasolicitare sau când trebuie să-ți calmezi nervii, precum și atunci când te doare capul sau trebuie să te concentrezi.

Comandarea apei potabile de înaltă calitate a devenit mult mai ușoară datorită Apa Pura. Asiguram livrarea apei in orice punct din Chisinau.