Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Întrebări frecvente

Întrebare: de unde luați apa?
Răspuns: Totul este detaliat pe site-ul companiei noastre, dar pot repeta: apa este extrasa dintr-un fantan artezian aflat la 15 km de Chisinau, in satul Starye Goyany, de la o adancime de 175 metri, si este procesata, curatata, dezinfectata si livrata consumatorului.

Întrebare: Care este diferența dintre apă dvs. și oricare alta?
Răspuns: Apa „APA PURA” are două avantaje incontestabile față de altele. Primul este conținutul scăzut de săruri minerale – până la 100 mg / litru, ceea ce corespunde standardelor de apă potabilă de cea mai înaltă calitate din SUA și Europa. Al doilea este prețul scăzut de 1 litru de 1,20 lei. Acest lucru se datorează lipsei de costuri inutile pentru îmbutelierea apei în sticle, a sticlelor în sine și transportul sticlelor îmbuteliate către consumator.

Întrebare: de ce uneori apa are un miros neplăcut?
Răspuns: Primul motiv este containerul insuficient de curat în care este stocată apa. La urma urmei, o sticlă de 5 litri este aceeași cu o ceașcă sau sticlă și necesită spălare constantă. Cea mai obișnuită cauză a mirosului neplăcut la depozitarea apei este un obicei obișnuit de a bea din gâtul unei sticle în care saliva pătrunde în apă … ei bine, atunci tu însuți înțelegi.

Întrebare: pot să beau apă fără fierbire?
Răspuns: Da, desigur. Adulții și copiii pot bea fără restricții.

Întrebare: se poate de utilizat acestă apă pentru noi născuți?
Răspuns: Bineînțeles că poteți. Cu toate acestea, înainte de a da apă noi născuților, este mai bine să o fierbeți.

Întrebare: vor fi instalate chioșcuri noi?
Răspuns: Da, compania noastră intenționează să extindă rețeaua de chioșcuri din jurul orașului. În plus, locuitorii înșiși întreabă acest lucru. Întârziere numai în permisele autorităților municipale.

Întrebare: când o să putem cumpăra apă în supermarketuri?
Răspuns: Pe site-ul din secțiunea „Filialele noastre” există o listă, adrese și un mod de lucru al magazinelor în care este posibilă obținerea apei „APA PURA”. Din păcate, supermarketurile mari nu sunt foarte profitabile pentru comerțul cu apă ieftină, pe lângă sistemul „self-service” probleme tehnice cu trecerea la magazinul clienților cu ambalajul lor.

Întrebare: cât este posibil de folosit tara?
Răspuns: Dacă spălați în mod regulat sticla și monitorizați siguranța, depinde numai de fiecare client.

Întrebare: de ce apa voastră nu lăsă un gunoi pe feluri de mâncare? Înseamnă că nu conține deloc săruri??
Răspuns: Scum în timpul fierbe de apă rămâne pe aparate de încălzire și pe vase cu conținutul de săruri în apă mai mult de 100 mg / litru. La noi acest indicator este mai mic. Studiind experiența internațională în domeniul producerii apei potabile, compania noastră aderă la conținutul de săruri în apă „APAPURA” în intervalul 50-100 mg / litru..

Întrebare: cât timp apa este bună pentru utilizare? cât timp o pot depozita in butelii?
Răspuns: Conceptul de „proaspătă” este foarte condiționat și depinde de sensul în care merită să investești. Încercăm să ne asigurăm că aprovizionarea cu apă dulce se efectuează cel puțin trei zile. În ceea ce privește stocarea apei – compania noastră, în producția de apă potabilă, nu se concentrează pe depozitare, ci pe disponibilitatea constantă a apei potabile proaspete. Chioșcurile sunt situate în curțile cartierelor rezidențiale, pe principiul „accesibilității pas cu pas”, ca un puț în fiecare curte, iar modul de funcționare a acestora este fără zile libere. Astfel, nu este nevoie să depozitați apă.

Întrebare: o să instați chioșcuri în centrele regionale?
Răspuns: Avem deja o experiență tristă în plasarea chioșcurilor în centrele raionale. Din păcate, locuitorii din mediul rural, chiar și cu calitatea dezgustătoare a apelor locale de la robinet sau chiar în absența completă, sunt încă morale și, cel mai trist, nu sunt gata să cumpere chiar și o apă ieftină ca a noastră. Deși sub condiția consumului pe termen lung de apă potabilă de calitate slabă, se cheltuiesc mai mulți bani mai târziu pentru tratament și diverse medicamente scumpe.

Întrebare: de ce se schimbă uneori gustul apei?
Răspuns: Este dificil să răspund fără echivoc. Un astfel de „gust” este foarte individual. În orice caz, monitorizăm în mod regulat faptul că indicatorii chimici și microbiologici ai apei noastre sunt stabili în norme.

Întrebare: Din ce material sunt rezervoarele de apă din chioșcuri? și cele în mașină?
Răspuns: Containerele din chioșcuri sunt fabricate din produse alimentare „din oțel inoxidabil”, iar recipientele din mașină sunt fabricate din plastic, destinate depozitării și transportului produselor alimentare. Toate certificatele relevante sunt disponibile la firmă.