Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Beneficiile proiectului

După cercetările efectuate în Chişinău, principalii consumatori ai  apei arteziane sunt persoane cu venituri medii şi mici.

Proiectul «APĂ PURĂ», în primul rînd, poartă un caracter social, oferind apă curată oamenilor care nu au posibilitatea de a procura apa îmbuteliată scumpă din cauza veniturilor reduse.

Însă, preţ scăzut nu înseamnă calitate scăzută.
Cele mai mari cheltuieli pentru apa îmbuteliată constă în cheltuieli pentru ambalare. Avantajul apei îmbuteliate constă în faptul că cumpărătorul nu este supraimpozitat pentru ambalare, a cărei cost, în majoritatea cazurilor, este mai mare decât costul produsului în sine.

Avantajul proiectului «APĂ PURĂ» este simplicatea: oricine poate cumpăra cantitatea necesară de apă potabilă curată la preţuri accesibile în vecinătatea lor. Consumatorul va şti unde se află cel mai apropiat magazin de vânzare de apă îmbuteliată. Cetăţenii se obişnuesc, fiind cel mai apropiat chioşc din priajma casei. 

Prin urmare, chioşcuri de marcă «APĂ PURĂ» sunt stabilite în curţile blocurilor. În orice chioşc, puteti cumpara butelii cu capacitatea de cinci şi nouasprezece litri.

Chioşcurile «APĂ PURĂ» sunt amplasate în toate zonele rezidenţiale ale oraşului. Preţurile joase şi locaţiile convenabile pun apa potabilă la dispoziţia tuturor rezidenţilor, inclusiv pensionarilor. Acum putem spune că adevărată sursă de apă potabilă curată este aproape de casa ta! Avem și un nou serviciu de livrare a apei care vă va ajuta să economisiți timp, acest serviciu vă permite să comandați apă potabilă de înaltă calitate fără a fi nevoie să mergeți la magazin pentru a o obține singur.