Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Cum funcţionează

Apa este extrasă din fântâni arteziene în zona ecologica (1). Se efectuează  curăţire suplimentară la nivel molecular, conceput special pentru utilizarea cu apă dintr-un anumit lac subteran. (2). Apoi, apa este transportată în vehicule echipate cu containere speciale izolat termic pentru a transporta lichide alimentare, în chioşcuri. (3). Chioşcurile pentru realizarea apei îmbuteliate sunt amplasate în toate zonele rezidenţiale ale oraşului, în aşa fel ca ele sa fie uşor accesibile pentru oricine. (4). Acest lucru este favorabil mai ales pentru persoanele în vârstă.

În partea de sus a chioşcului se afla un rezervor termoizolat pentru păstrarea apei, care conţine 3000 de litri. În centrul chioşcului se află robinetul de alimentare, prin care se efectueaza alimentarea rezervorului cu apă, după realimentare robinetul se sigilează. Înaintea realimentării se verifică sigilul, iar robinetul se dezinfectează. Apa potabilă se realizează printr-un robinet separat, scos din rezervor. De asemenea, în chioşc există  rafturi pentru depozitarea buteliilor.

Noi producem apă potabilă de la o fântână arteziană № 4677 în satul Goenii Vechi la 15 km de Chişinău. În acelaşi loc e amplasată secţia de pregătire a apei.

Sistemul de «APĂ PURĂ» exclude vânzarea  apei de proastă calitate. Noi monitorizăm calitatea apei în toate etapele – exploatare, transport şi depozitare a apei in chioşcuri. Sistematic se analizează chimia apei în laboratoarele de bacteriologie Centrul Naţional pentru Sănătate Publică şi Institutul Naţional de Standardizare şi Metrologie. Dezinfectarea pieţelor de desfacere se efectuează regulat.

Compania «APĂ PURĂ» a elaborat construcţia chioşcului care a fost concepută anume  pentru depozitarea şi distribuţia apei potabile curate.

Am luat în consideraţie cerinţele organismelor de reglementare în stocare a apei şi dezinfectare a rezervoarelor, am dezvoltat o tehnologie sofisticată de alimentare cu chioşcuri şi cumpărătorii de îmbuteliere a apei, am exclus posibilitatea a accesului neautorizat la capacitatea de stocare a apei. 

Chioşcuri «APĂ PURĂ» sunt decoraet în stil corporativ, ceea ce face reţeaua de vânzare a apei potabile curate recunoscută printre cumpărători.

Apariţia vânzărilor a apei potabile curate «APĂ PURĂ» a îmbunătăţit foarte mult alimentarea cu apă a populaţiei. Accidente si defectarea reţelelor de apa  nu par a fi cataclisme sociale. Oamenii pot cumpara apa curată la un preţ accesibil întotdeaună nu departe de casă. Fiecare cetăţean pote veni cu butelia sa şi cumpărae atită apă de cîtă el are nevoie, chiar dacă rezidentul nu are butelia proprie el poate s-o procure  pe loc.

Totul este prevăzut, astfel încât consumatorii pot procura apa în stare proaspătă, curată «APĂ PURĂ» la un preţ accesibil.