Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

TURNEUL Kids N Play 2023

24 iunie 2023 a devenit o zi specială pentru echipa WELLBE și X-LABS, precum și pentru partenerii lor, deoarece în această zi a avut loc mult așteptatul și remarcabilul Turneu Kids N Play. Acest eveniment a devenit un moment semnificativ în lumea sporturilor electronice din Republica Moldova și a atras atenția multor iubitori și profesioniști ai acestei industrii.

Pregătirea pentru Turneu

Organizarea unui astfel de turneu de amploare a necesitat o pregătire atentă și colaborarea cu partenerii. Echipa WELLBE și X-LABS a colaborat cu mai multe organizații și companii care au contribuit semnificativ la organizarea și desfășurarea reușită a Turneului. Printre aceștia s-au numărat parteneri precum APA PURA, un producător de frunte de apă potabilă, care a oferit sprijinul său și a ajutat la asigurarea cadourilor necesare pentru participanții Turneului.

Desfășurarea Turneului de sport electronic

Evenimentul a avut loc în satul Chișmicioi, la Casa Creativității pentru Copii, special aleasă pentru acest Turneu. Kids N Play a devenit cel mai mare eveniment de sport electronic din Moldova. Aici s-au adunat 50 de jucători, fiecare având oportunitatea de a-și demonstra abilitățile.

Un eveniment strălucitor în sportul electronic din Moldova

Primul Turneu Kids N Play, organizat de echipa WELLBE și X-LABS, în colaborare cu partenerii lor, a devenit un eveniment strălucitor în istoria sportului electronic din Republica Moldova. Acesta a evidențiat potențialul și abilitățile tinerilor jucători, a atras atenția asupra industriei sporturilor electronice și a contribuit la dezvoltarea sa. Aceasta este doar începutul, iar în viitor putem aștepta evenimente și mai captivante și impresionante, care vor aduce mai multă bucurie și succes jucătorilor.

Previous
Next