Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Proiect de mediu

Apei i se dă putere magică
Deveniți sucul vieții pe Pământ.
Leonardo da Vinci

Nu mulți oameni se gândesc la rolul apei în viața noastră, la cantitatea și calitatea ei. Unul dintre proiectele care se preocupă de starea unei substanțe vitale pentru umanitate este compania APA PURA. Misiunea companiei este de a oferi populației apă potabilă de înaltă calitate, accesibilă și curată. Dar acesta este doar unul dintre punctele de realizare ale acestei organizații. APA PURA este extrem de preocupată de situația actuală care afectează starea mediului și a resurselor de apă din Republica Moldova. Numai în ultimii 100 de ani, aproximativ 90% din terenurile forestiere ale Moldovei au fost tăiate și de fapt a purtat cândva numele mândru de regiune verde și fertilă. Starea apei este extrem de deplorabilă: râurile sunt poluate, iar majoritatea se usucă complet, apa este dură din cauza aditivilor chimici, iar râul Bull, care străbate inima capitalei, s-a transformat într-un gunoi. haldă.

APA PURA, in legatura cu situatia actuala, in cadrul responsabilitatii sociale, initiaza numeroase proiecte care pot imbunatati situatia de mediu. Pe 22 martie 2012, compania a anunțat luna ecologiei.

Sub conducerea „APA PURA” a fost organizată o școală de publicitate socială, s-au anunțat concursuri de desene și afișe pe tema mediului, sunt planificate multe acțiuni ECO, și ore de clasă în școlile orașului. La finalul proiectului va avea loc un festival de mediu dedicat Zilei Pământului. Festivalul va avea loc pe 28 aprilie în parcul orașului „Valea Trandafirilor”. La acest eveniment de mediu, este planificat să se susțină spectacole ale artiștilor autohtoni, o expoziție de lucrări ale elevilor școlii și premiarea participanților la concursuri, precum și multe, multe surprize și bună dispoziție. Nu uitați să economisiți apa!

Compania APA PURA, având grijă de mediu, a inițiat crearea unei școli de PR și publicitate socială și de mediu în cadrul programelor de responsabilitate socială. Proiectul școlii de publicitate socială a fost creat pe o bază necomercială pentru studenții Universității Slave care s-au arătat activ în studiile lor și sunt interesați de activități sociale.

APA PURA consideră că pentru a îmbunătăți situația ecologică a zonei noastre este necesară, în primul rând, implicarea tinerei generații în problemă, educarea oamenilor de mici în dragoste pentru natură, respect pentru mediu.

Depășirea situației de criză ecologică este posibilă doar cu o schimbare a conștiinței publice în direcția protecției mediului, promovarea educației pentru mediu, al cărei rezultat ar trebui să fie formarea unui individ și a unei societăți cu o cultură ecologică.