Apa Pura

  • ru
  • ro

Apă pură
    în orice casă
Чистую вода
    в каждый дом

Apă Pură în butelii PET 1.5 / 0.5l

Serviciul este temporar indisponibil !

Fiecare persoană se întreabă de unde apar probleme cu sănătatea. Se poate spune cu certitudine că ceea ce noi mîncăm şi bem ne influenţează mult. Putem consuma orice apă, dar numai apa de calitate va avea un impact benefic asupra stării generale a omului.

În prezent cînd starea mediului ecologic în oraşe mari rămîne critică, şi totodată omul este influenţat negativ de tensiunile nervoase şi stresurile permanente, problema calităţii apei consumate devine actuală. Apa potabilă naturală „APĂ PURĂ” bogată cu substanţe utile şi minerale ne ajută să rămînem în formă şi să menţinem starea minunată a organismului.

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi. „Apă Pură” în acest ambalaj fără îndoială va fi pe placul şi adulţilor şi copiilor, deoarece butelia încape uşor în geanta elevului, automobil sau pe masa festivă.

E de menţionat că noi oferim condiţii extrem de profitabile pentru comercializarea şi livrarea apei potabile Apă Pură Eco (în butelii de 1.5 şi 0.5 litri). Alegeţi produsul potrivit şi plasaţi comanda chiar acum.

Vă propunem:

1. Apă potabilă necarbogazoasă în butelii de 1.5 şi 0.5 litri.
2. Apă potabilă carbogazoasă în butelii de 1.5 şi 0.5 litri.

Serviciul este temporar indisponibil !

19 l. apă

Pentru persoane fizice
60 MDL

Pentru persoane juridice
60 MDL

Butelie 19 l.

Pentru persoane fizice
200 MDL

Pentru persoane juridice
200 MDL

Помпа для воды

Pompă

Pentru persoane fizice
110 MDL

Pentru persoane juridice
110 MDL

пластиковые стаканчики

Pahare de plastic

180 gr. (50 buc)
40 MDL