apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Planeta albastră

Nu întîmplător pămîntul arată din cosmos ca o planetă albastră. Toate fiinţele vii, planetele sînt strîns legate de apă. Apa e baza la tot, ce e viu.

Două treimi din corpul unui adult constă din apă. Suficienţa apei în organizm determină starea de sănătate a fiecărui, şi, prin urmare, şi supravieţuirea lui. Anume prin intermediul apei celulele sunt alimentate cu substanţe nutritive, sunt eliminate toxinele şi deşeurile din organizm, se efectuează „curăţirea” lui. Apa „unge” toate vasele corpului şi asigură bună digestie.

Omul nu observă rolul enorm al apei în viaţa sa, deoarece ea e permanent la îndemînă. Dar face a ne pomeni fără ea, cel puţin cîteva ore, şi imediat ne dăm seama de enorma ei valoare. Omul reacţionează acut la cea mai mică schimbare a conţinutului apei în organizmul său. O pierdere de apă de pînă la 2% din greutatea corporală (1-1,5litri) provoacă o sete puternică, o pierdere de 6-8% provoacă o stare de leşin, 10% - halucinaţii, o pierdere de 12% - provoacă moartea.

Zilnic un adult are nevoie aproximativ de 2,5-3litri de lichid. Sigur că această cantitate variază în legătură cu vîrsta, hrana şi condiţiile climaterice. O parte din consumul zilnic de apă omul primeşte cu hrana. Şi totuşi, experţii sunt convinşi, că o persoană sănătoasă trebuie să bea aproximativ 2 litri de apă pe zi.

pic

Omenirea în decursul existenţei sale a inventat mii de băuturi, fiecare din ele captivînd imaginea cu gustul, culoarea şi mirosul său. Însă nimic nu înlocueşte un gît de apă răcoritoare. Apa potabilă e baza sănătăţii a societăţii noastre.

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35