apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Ce noi bem?

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acesteia din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.

Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă. Astăzi nu contează unde stai: într-o metropolă mare sau oraş mic; în centru industial sau în regiune agricolă. Emisiile de energie termică, chimică, ale minelor şi fabricilor de celuloză poluează mediul la distanţe extreme – de mii de mile în jur.

Zoom

În Moldova pînă la 70% din apa din sursele de apă de la suprafaţă şi subterane nu corespund standardelor de igienă. Un sfert din probele bacteriologice pun temei la teama medicilor. În afară de nisip şi argilă(lut) apa conţine astfel de substanţe şi compuşi chimici, dăunătoare fiinţelor umane, cum ar fi: nitraţii, hidrogenul sulfurat, amoniacul, manganul, fluorul. Locuitorii satelor şi a regiunilor rurale, adăugînd terenurilor îngrăşăminte şi substanţe chimice, îmbogăţesc apa cu bacterii patogene şi microbi. Suplimentar, apa din sursele de la suprafaţă e afectată de milioane de tone de petrol în fiecare an, care se depun pe sol în benzi de 200-300 metri de-a lungul drumurilor, pe care le spală apele de izvor şi ducîndu-le în râuri, rămîn acumulate în straturi mari de sedimente. Inspecţiile de servicii comunale, asigurând localităţile cu apă din sursele de la suprafaţă, suferă cheltuieli mari pentru dezinfectarea şi curăţirea apei. La mai multe staţii apa din râu, trecând toate etapele de curăţire, total corespunde parametrilor de calitate.

pic

Dar, din păcate, în ciuda tuturor măsurilor luate, în apartamente apa poate veni cu o calitate scăsută din cauza reţelelor uzate. Sa calculat că 40-70% din aceste reţele trebuie să fie înlocuite. Având în consideraţie starea actuală a gospodăriilor municipale, puţin putem spera pentru schimbări spre bine în acest domeniu în timpul apropiat.

Starea şubredă a reţelelor de alimentare cu apă în oraşele noastre duce nu numai la poluarea surselor de apă potabilă. Case separate sau uneori chiar şi cartiere întregi ale oraşelor deseori sunt lăsate fără apă în urma defectării conductelor.

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35