apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Apă Pură în butelii PET 1.5 / 0.5l

Fiecare persoană se întreabă de unde apar probleme cu sănătatea. Se poate spune cu certitudine că ceea ce noi mîncăm şi bem ne influenţează mult. Putem consuma orice apă, dar numai apa de calitate va avea un impact benefic asupra stării generale a omului.

În prezent cînd starea mediului ecologic în oraşe mari rămîne critică, şi totodată omul este influenţat negativ de tensiunile nervoase şi stresurile permanente, problema calităţii apei consumate devine actuală. Apa potabilă naturală „APĂ PURĂ” bogată cu substanţe utile şi minerale ne ajută să rămînem în formă şi să menţinem starea minunată a organismului.

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi. „Apă Pură” în acest ambalaj fără îndoială va fi pe placul şi adulţilor şi copiilor, deoarece butelia încape uşor în geanta elevului, automobil sau pe masa festivă.

E de menţionat că noi oferim condiţii extrem de profitabile pentru comercializarea şi livrarea apei potabile Apă Pură Eco (în butelii de 1.5 şi 0.5 litri). Alegeţi produsul potrivit şi plasaţi comanda chiar acum.

Vă propunem:

1. Apă potabilă necarbogazoasă în butelii de 1.5 şi 0.5 litrinegazată

2. Apă potabilă carbogazoasă în butelii de 1.5 şi 0.5 litrigazată

 

SRL "Acvadem"
тел/факс: 0(22) 456-432; 069363046
acvadem@mail.ru

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35