apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Cartea de oaspeţi

Aici puteţi lăsa dorinte, reclamaţii, impresii, fişiere. Toate mesajele cu opinii atît pozitive cît şi negative şi fişiere trimise de către Dvs-ră prezintă pentru noi o importantă mare şi vor fi luate în consideraţie în lucrul de mai departe.

apa este o prospetime care oameni trebuie consumata periodic. ca sa fie curat in organizmul tau si acelor din jur si asa mai departe.
 
Пьем водичку два года и очень довольны вкусом и качеством. Спасибо! Только не хватает киоска на нижней Ботанике, мы живем на Пугачева-Мунчешть и ближайший филиал находится далековато.
     
Водичка - супер! Только её пьем! Сначала пили минеральную, но поняли, что вредно каждый день и перешли на чистую! Чувствуем себя великолепно, советую всем!
     
Apa pura, este un product foarte pretios. Practic fiecare din noi poate sa-si permita sa intrebuinteze apa pura,datorita unui pret rezonabil si calitate buna.Va doresc succes!
     
Cornel Apa intr-adevar e buna. Pretentii nu am. Ar fi bine la tot colutul de strada sa fie cate un chiosc. Ah, da - personalul tot trebuie angajat dupa anumite criterii. Numai bine!
     
Iurii Apa pura, este un product foarte pretios. Practic fiecare din noi poate sa-si permita sa intrebuinteze apa pura,datorita unui pret rezonabil si calitate buna.Va doresc succes!
   
Valentin e mai bine sa cumperi apa pura decit aceea de la magazin plata . apa pura te iubim noi fara tine nu putem trai . esti apa cea mai curata dar si cea mai gustoasa


Nume*

E-mail*

Temă

Mesaj*

Fisier


* Completaţi toate spaţiile marcate

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35