apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

În primul rând, acest atac primeşte natura. Vedem cum însărăcesc pădurile şi râurile, pier locuitorii din lacuri şi mări. Prin urmare, şi omul este influenţat de aceast proces. Apa poluată, devenind bogată în compuşi chimici şi săruri de metale grele, aduce boli, subminează sănătatea. Pe când apa pură serveşte ca un medicament universal, contribuind la eliminarea substanţelor nocive din organizm.

Totuşi, încă din antichitate se cunoaşte – o boală mai uşor se previne decît se vindecă. Crearea unui sistem eficient de furnizare a apei potabile pentru populaţie ar putea deveni unul dintre importanţii paşi spre întremarea naţiunii noastre.

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35