apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Alternative

Astăzi în majoritatea oraşelor din R. Moldova există alternative pentru sistemul centralizat de alimentare cu apă, care permite rezidenţilor să cumpere apă potabilă.

Cele mai frecvente dintre acestea sunt: livrarea apei îmbuteliate în case, birouri, magazine şi filtre de uz casnic. Cu toate acestea, aceste alternative au anumite dezavantaje. Sigur, puteţi folosi filtrele de uz casnic pentru purificarea apei, dar filtrele necostisitoare de obicei sunt curate, doar că apa conţine câteva tipuri de impurităţi şi necesită regulate în timp! Neschimbînd cartuşele la timp, apa nu sa-r curăţi dar ar acumula toate impuritaţile....

Dorinţa de crea în apartament întregul sistem de filtrare în care apa va fi curăţită de elemente chimice dăunătoare, bacterii şi metale grele, va fi prea costisitoare şi greoaie.


Măreşte imaginea

Luăm în consideraţie ca o alternativă pentru apă potabilă apă minerală. Spumant de apă minerală potoleşte setea perfect, dar poate cauza iritaţii la persoane cu tulburări digestive (gastrite, colite, ulcere, arsuri la stomac), apă necarbonată este de preferat.

Apa minerala este indispensabilă în căldura intensă şi de mare efort fizic, în care organismul pierde o cantitate mare de săruri minerale. Dar, apa minerală - este un produs alimentar vândut în magazine, împreună cu alte alimente. Persoane cu tulburări metabolice, diabet zaharat, boli ale ficatului, pancreasului, rinichilor sunt obligate să se consulte cu medicul de familie despre posibilitatea şi siguranţa consumării acestui produs. Şi piure de cartofi sau supă preparate cu apă, astfel nu se fierbe, să nu mai vorbim de ceai sau de cafea.

 Apa îmbuteliată, din păcate, nu este disponibilă pentru toţi utilizatorii. Costul de apă îmbuteliată este costisitoare şi poate fi utilizata în consum şi pentru gătit doar de cetăţenii cu venituri mai mari.

Între timp, apa potabilă curată este un drept inalienabil pentru toată populaţia. Măsuri pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a naţiunii nu poate fi atins în cazul în care majoritatea oamenilor vor fi privaţi de accesul la resursele principale care influenţează sănătatea - apă curată!

Iesirea din situaţie a problemei disponibilităţii apei potabile curate pentru întreaga societate oferă proiectul «APĂ PURĂ».

O alternativa pentru apa îmbuteliată scumpă este apa potabilă «APĂ PURĂ», vândută la un preţ mai avantajos, de un leu pentru un litru, în cantităţile necesare şi într-un ambalaj potrivit pentru tine (cel mai important este faptul că ambalajul este curat!).

Pentru cei care nu se limitează la bani atunci când vine vorba despre apă potabilă am organizat şi livrare la tine acasă sau la birou.

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-63-35
Fax: +(373)49-63-35