apa_pura
Рейтинг@Mail.ru
Beneficiile proiectului

După cercetările efectuate în Chişinău, principalii consumatori ai  apei arteziane sunt persoane cu venituri medii şi mici.

Proiectul «APĂ PURĂ», în primul rînd, poartă un caracter social, oferind apă curată oamenilor care nu au posibilitatea de a procura apa îmbuteliată scumpă din cauza veniturilor reduse.

Zoom

Însă, preţ scăzut nu înseamnă calitate scăzută.
Cele mai mari cheltuieli pentru apa îmbuteliată constă în cheltuieli pentru ambalare. Avantajul apei îmbuteliate constă în faptul că cumpărătorul nu este supraimpozitat pentru ambalare, a cărei cost, în majoritatea cazurilor, este mai mare decât costul produsului în sine.

Avantajul proiectului «APĂ PURĂ» este simplicatea: oricine poate cumpăra cantitatea necesară de apă potabilă curată la preţuri accesibile în vecinătatea lor. Consumatorul va şti unde se află cel mai apropiat magazin de vânzare de apă îmbuteliată. Cetăţenii se obişnuesc, fiind cel mai apropiat chioşc din priajma casei.

Prin urmare, chioşcuri de marcă «APĂ PURĂ» sunt stabilite în curţile blocurilor. În orice chioşc, puteti cumpara butelii cu capacitatea de cinci şi nouasprezece litri.

Chioşcurile «APĂ PURĂ» sunt amplasate în toate zonele rezidenţiale ale oraşului. Preţurile joase şi locaţiile convenabile pun apa potabilă la dispoziţia tuturor rezidenţilor, inclusiv pensionarilor. Acum putem spune că adevărată sursă de apă potabilă curată este aproape de casa ta!

Apă îmbuteliată

pic

O ramură a activităţii noastre este producerea apei potabile în butelii de 1.5 şi 0.5 litri care poate fi procurată la preţuri accesibile în chioşcurile „Apă Pură”, magazinele sau comandată la numerele de telefon indicate mai jos. Propunem un produs care posedă un număr de calităţi benefice şi este ideal pentru oameni activi care doresc să fie mereu sănătoşi şi frumoşi.

Ce noi bem?

pic

Omul trebuie să bea apă curată. Extragerea acestea din natură pe an ce trece devine mai dificilă. Chiar şi în zonele în care apa potabilă e în cantităţi suficiente, oamenii, uneori, suferă de o lipsă de apă potabilă de calitate.Puritatea surselor de apă este mult influenţată de societatea post-industrială modernă.

Baza sănătăţii

pic

Poluarea apei – e una dintre principalele provocări ale omenirii secolului XXI. Stoparea progresului este imposibil. Pe zi ce trece starea ecologică a mediului se agravează, creşte numărul de automobile. Emisiile dăunătoare în atmosferă şi râuri cresc în progresie geometrică.

Republica Moldova, or. Chişinău
bd.Moscova 6, of. 301
Telefon: +(373)49-57-04
Fax: +(373)49-63-35